Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

Klar for en ny varm sommer?

Meld barnet ditt på et av våre intensiv svømmekurs, og rekk å gjøre barnet ditt klar for en ny flott varm sommer i vannet!

Barn + varm sommer = masse bading! Er ditt barn klar for sommeren?

Forrige sommer var den flotteste og varmeste sommeren på lang tid, selvfølgelig håper vi på en likedan sommer i år. Da er det klart at ungene våre søker litt avkjøling i vannet, og vi voksne er med…

Du kan gjøre ditt barn litt tryggere på vann, vise dem at det er morsomt å bade og gjøre dem trygge på sine kunnskaper i vann ved å gi dem god svømmeopplæring i våre kurs.

Vi forbereder sommeren ved å tilby et ekstra intensiv kurs i de grunnleggende kursene våre; hval-, skilpadde-, pingvin-, selunge- og selkursene. Kursene starter nå i slutten av april og varer til starten av juni, hvor vi har to økter hver uke (mandag og torsdag). På den måten er dere klare for sommeren når kurset er ferdig.

Mer informasjon om kursene, tidspunkter og påmelding til våre kurs skjer på Norges Svømmeforbund sine kurssider tryggivann.no. Øverst i høyre hjørne av skjermen kan du registrere deg / logge deg på. Ettrpå kan du søke etter kurs fra Raufoss Svømmeklubb, finne riktig kurs og melde ungene på kursene.

Meld barnet ditt på svømmekurs her!

Lurer du på noe kan du ta kontakt med oss på våre Facebooksider eller ved å ta kontakt med vår kursansvarlige Annica Benjaminsson på mobil 45660490 eller send en e-post kurs@ril-svomming.no.

Vi minner om at når barn bader i sommervarmen er det viktig at det alltid er noen voksne holder oppsyn med barna. Det beste er faktisk å en god rollemodell ved å bli med å bade selv. På den måten er du med å lage trygge rammer for en morsom sommer fylt med gøyale våte aktiviteter!

Ha en flott vår og sommer!