Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

Klubbstevne lørdag 17. november

Lørdag formiddag går det tredje klubbstevne for året av stabelen på Totenbadet, her er litt informasjon om dagen:

Tidsplan for dagen:

  • Viktig at alle som skal svømme stiller ferdig dusjet i svømmehallen 08.50. 
  • 09.00 – 09.20 : Oppvarming
  • 09.30 – 11.00: Stevne: kl. 09.30 – 11.00

Se e-post fra tryggivann.no med informasjon om hvilke distanser de forskjellige gruppene kan delta på. Trener/instruktør hjelper rekrutter med å velge riktige distanser. Påmelding må skje på forhånd senest onsdag 14/11 til Heidi Irén T. Kjelsrud (leder@ril-svomming.no). Har du spørsmål om stevnet kan du ringe eller sende sms til henne på 91842818.

Publikum

Det er alltid mer inspirerende å konkurrere hvis det er et godt publikum. Vi håper derfor foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler, venner og bekjente har lyst til å bli med for å gjøre det lille ekstra. Bli med å heie på alle våre dyktige svømmere!

Etter premieutdelingen samles vi i kaféområdet, der det blir en sosial sammenkomst med mulighet for noe å spise og drikke med ”kollekt”, så husk penger ☺. Svømmerne får et gratis kakestykke og saft. Det vil også bli loddsalg med fine premier under stevnet, så løp og kjøp.

Vi trenger din hjelp – bli tidtaker under stevnet.
Hvis det er noen foreldre som kunne tenke seg å hjelpe til som tidtaker er det veldig fint, vi trenger hjelp til dette! Gjerne gi beskjed om dette på forhånd til leder@ril-svomming.no, eller ta kontakt i sekretariatet når dere kommer. Du trenger ingen forkunnskaper fordi vi vil gi deg en enkel opplæring på hva dere skal gjøre på stevnet.

Se ellers e-posten fra tryggivann.no eller arrangementsiden på Facebook for mer informasjon. Får du ikke e-postene så sjekk om du har lagt inn riktig adresse i brukeren din på tryggivann.no, og sjekk søppelpostfilteret ditt om meldingene kan ha havnet der.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et nytt klubbstevne, og ser frem til en energisk og morsom lørdags formiddag.