Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

Ut på tur, aldri sur…

Svømmehallen under Olavslekene i Sparpsborg, oktober 2018.

Svømmeklubben deltar jevnlig på svømmestevner. I løpet av siste halvdel av oktober deltok vi med svømmere på to stevner.

Olavslekene ble arrangert for 41. gang av Varodd Svømmeklubb i Sarpsborg 14.-15. oktober og hadde rekordpåmelding. Fire svømmere fra Raufoss Svømmeklubb deltok med god innsats i alle øvelser

Forrige helg gikk Fjellsvøm av stabelen, arrangert av Gjøvik Svømmeklubb. Dette ble et spesielt trivelig stevne for oss siden vi fikk med oss hele 14 svømmere på rekruttstevnet på formiddagen. Dette var svømmere som ikke hadde deltatt på svømmestevner før, derfor var de ganske spente på dagen. Etter en god prat med klubbens svømmetrenere og instruktører gjorde de en skikkelig god innsats. Det så ut som rekruttene våre trivdes både i vannet og utenfor, og det var mange store smil å se etter premieutdelingen. Vi gleder oss allerede til neste gang vi kan ta dere med på stevne!

Spendte rekrutter snakker med trenere og instruktører før Fjellsvøm på Gjøvik.

På ettermiddagen var det klart for det approberte stevnet hvor vi stilte med 9 svømmere. Alle gjorde som vanlig en skikkelig god jobb og de imponerte med flere personlige bestenoteringer i løpet av dagen.

Svømmerne våre på det approberte stevnet under Fjellsvøm