Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

Velkommen til klubbstevne lørdag 24. september

RIL-Svømming_klubbstevne_7nov2015_WEB_24

Klubbstevnene er en del av RIL svømme Cup, med fire stevner i løpet av sesongen.  Dette vil bli det første klubbstevne denne høsten. Det vil bli arranger et nærmere jul, og to på våren.  

Tidsplan for dagen

Stevnet varer fra 09:00 – 11:00 og inkl. oppvarming. Derfor er det viktig at alle som skal svømme stiller ferdig dusjet i svømmehallen 08:50 slik at de er klare for oppvarmingen fra klokken 09:00 og stevnestart 09:30.

Distanser og gjennomføring

50 m rygg, 25 m rygg, 50 m bryst,  25 m bryst og 100 m fri. Deretter er det pause før vi fortsetter med 50 m butterfly, 25 m butterfly, 100 m medley, 25 m fri og 50 m fri
Hva skal jeg svømme?

Rekrutter og Tilrettelagt parti:
Rekrutter og tilrettelagt parti kan velge mellom 25m distansene.  Det er valgfritt å velge distanser, men vi oppfordrer dem til å delta på alle. Trener/påmeldingsansvarlig hjelper rekrutter med å velge riktige distanser.

Gruppe 1, 2, 3 og seniorer svømmer alle 50 m og 100 m distansene.

Påmelding
Påmelding må skje på forhånd til påmeldingsansvarlig senest onsdag 21. september.  Send påmelding til:

Resultater
Hovedhensikten med klubbstevnet er å oppmuntre til individuelle prestasjoner og forbedringer. Det blir derfor ingen rangering innad i hver aldersklasse. Resultatliste med tider for dagens klubbstevne henges opp fortløpende. Resultatene fra de foregående stevnene vil også henge oppe, slik at alle har mulighet for å se forbedringene de har gjort.

Premiering
Hver svømmer får en medalje i premie for sin deltakelse på klubbstevnet.  Premieutdelingen blir rett etter at siste øvelse er ferdig.

Når de fire klubbstevnene som inngår i Cupen er gjennomført blir det premiering til de som har deltatt på minst 2 av 4 ganger stevner fram til våren.  De får da en sammenlagtpremie.
Det vil også bli gitt premier for ulike andre utmerkelser.

Servering
Etter premieutdelingen samles vi i kaféområdet, der det blir en sosial sammenkomst med mulighet for noe å spise og drikke med ”kollekt”, så husk penger J.  Svømmerne får et gratis kakestykke og saft.

Vi trenger tidtakere!
Hvis det er noen foreldre som kunne tenke seg å hjelpe til som tidtaker er det veldig fint.  Dette er en enkel jobb som alle kan håndtere med litt enkel instruksjon. Hvis du kan tenke deg å bidra kan du tak kontakt med Heidi (hit1974@hotmail.com) på forhånd, eller ta kontakt i sekretariatet når dere kommer.

Publikum
Det er alltid mer inspirerende å konkurrere hvis det er et godt publikum.  Vi håper derfor foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler, venner og bekjente har lyst til å bli med for å gjøre det lille ekstra.  Bli med å heie på alle våre dyktige svømmere!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et nytt klubbstevne, og ser frem til en energisk og morsom svømme cupavslutning til våren!