Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

Kong Fredrik Outdoor Open 2019

Forrige helg reiste en gjeng fra Raufoss svømmeklubb til Fredrikstad for å delta på årets Kong Fredrik Outdoor Open, arrangert av Kongstensvømmerne.

RIL Svømming deltagere KFOO 2019
Svømmerne fra Raufoss Svømmeklubb på Kong Fredrik Outdoor Open 2019 i Fredrikstad

Stevnet arrangeres i Friluftsbadet i gamlebyen i Fredrikstad. Stevnet er et åpent svømmestevne med en god blanding av øvelser for senior, junior, masters og alle klasser for funksjonsnedsatte i et 50 meters utendørs basseng. Dette gjør dette stevnet til en litt annerledes opplevelse og en fin erfaring for svømmerne våre. I år merket vi dette spesielt på lørdag hvor vi hadde sol og fint vær, men svømmerne opplevde vi endel motvind i bassenget. Dette resulterte i få personlige rekorder denne dagen dessverre. Søndagen var vinden bedre, og det gikk bedre for de fleste svømmerne våre som klokket inn flere personlige rekorder.

Emil og Erik prøvde seg på nye øvelser og gjennomførte disse fint. Elise var den eneste svømmeren vår som svømte 1500 meter, og ellers hadde vi utøvere i nesten alle øvelsene. Raufoss svømmeklubb stilte også med et lag av juniorer (Erik, Emil, Viktor og Laurits) i herrestafetten. Her fikk de kjempe mot de de store gutta, men gjorde en god innsats!

En av hovedelementene ved å delta på et slik stevne er like vel å ha det sosialt sammen på tur og bli kjent med hverandre utenfor bassenget og treningene. I år lå vi på Bevø Camping litt sør for Fredrikstad. På kveldene fredag og lørdag så ble det stelt i stand god mat på grillene utenfor hyttene mens ungene lekte og koste seg med ballspill, boksen går og kortspilling. Dette satte en god og hyggelig ramme for sosialt samvær resten av kvelden både for voksne og barn.

På Bevø var det også mulighet å prøve badetemperaturen i saltvannet i fjorden ved campingplassen. Det viste seg at ungene var de tøffeste til å bade, mens de voksne var pysete og syntes det var alt for kaldt og ble stående å se på mens ungene koste seg i saltvannet.

Flott og sosial helg i Fredrikstad!