Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

Stengt med umiddelbar virkning!

Svømmeglade barn måtte gjøre vendereis i dag, etter at Toten kommune i går gjorde et administrativt vedtak om å stenge opplæringsbassenget vårt på Reinsvoll med umiddelbar virkning. Årsaken var en pumpe som gikk i stykker og at de ikke ønsket å bytte denne.

Svømmeskolen har derfor i dag sendt beskjed til kursdeltagerne via tryggivann.no om at dagens kurs var avlyst, men oppfordret dem til at de gjerne måtte møte opp i dag likevel når Oppland Arbeiderblad skulle skrive om saken i ettermiddag.

Vi beklager at vi er nødt til å avlyse svømmekursene denne uken og sannsynligvis neste uke i påvente av nødvendige avklaringer med Vestre Toten kommune og Totenbadet. Svømmeskolen skal ha møte med partene i midten av neste uke for å se om det i det hele tatt er muligheter for å fullføre kursene. Vi sender beskjed via tryggivann.no til kursdeltagere, legger ut beskjed her og på hjemmesiden vår når vi vet mer.

Dette betyr at to av distriktets opplærings bassenger nå er stengt. Reinsvoll svømmehall er nå stengt for godt og skal rives, mens Røverdalen svømmehall i Gjøvik er stengt på grunn av lekkasjer. I tillegg vet vi at 25 meter bassenget ved Totenbadet snart må stenge på grunn av at de må gjennomføre nødvendig reparasjoner etter at fliser har løsnet det siste halve året. Dette fører til en utfordrende situasjon for svømmeopplæringen av våre barn i hele distriktet.

Svømmeskolen beklager igjen sterkt det inntrufne og vil i tiden fremover aktivt jobbe for å forbedre situasjonen for våre barn.