Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

En skikkelig Superlørdag!

I Raufoss Svømmeklubb har vi en tradisjon for å arrangere «Superlørdag» flere ganger i året. Hensikten med Superlørdag er skape et sosialt samhold mellom svømmerne på tvers av de forskjellige svømmegruppene. Lørdag var det tid for litt skikkelig «superlørdag morro» igjen.

Vi startet dagen på tradisjonelt vis med en god svømmetrening på Totenbadet. Etter en slik trening tidlig på en lørdag formiddag er det godt å kunne tusle ned til Sportshytta hvor gode hjelpere hadde gjort i stand en god «brunsj» ventet på svømmerne våre.

Med mette og fornøyde unger var det etter hvert klart for litt fysisk aktivitet igjen, denne gangen utenfor bassenget. I stedet skulle svømmerne få prøve snø rugby, en aktivitet som alltid fører til full innsats og mye moro!

Etter to reale runder med trening var det klar for litt mer sosiale aktivteter, derfor reiste vi en tur til Gjøvik. Der kunne svømmerne kose seg med en real runde bowling på Bowling 1, for deretter å avslutte dagen med en god varm pizza på Peppes Pizza.

Etter trening, mat og snø rugby var det deilig å koble av med en runde bowling på Gjøvik

Når pizzaen var fortært var ungene blide, mette og fornøyde, så da sendte vi dem like gjerne hjem.

Takk for en fin dag sammen!