Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

Svømmeskolen flytter til Totenbadet!

Etter hektisk møtevirksomhet forrige uke kunne svømmekursene våre starte opp igjen på mandag, denne gangen på i svømmebassenget på Totenbadet.

Uken etter at svømmehallen på Reinsvoll måtte stenge ble det arrangert et møte med Svømmeskolen, daglig leder på Totenbadet Rickard Claesson og Driftenhetsleder idrett- og fritid i Vestre Toten kommune Geir Sollie. På møtet ble det drøftet og satt opp en plan over hvilke tider Svømmeskolen kunne bruke i svømmehallen på Totenbadet. Torsdag denne uken er det møte for svømmeinstruktørene i Svømmeskolen slik at de får informasjon og lagt planer for kursene fremover.

Foreløpig kjører vi kurs på mandag og torsdag som tidligere, men med litt andre tidspunkt en tidligere av praktiske årsaker. Informasjon om tidspunkt er sendt ut via tryggivann.no til alle kursdeltagere. Har du ikke mottatt informasjon kan du ta kontakt med svømmeskoleansvarlig Annica Benjaminsson (mob. 45660490, e-post: kurs@ril-svomming.no)

Kursene frem til jul vil gjennomføres i det store svømmebassenget på Totenbadet. Dette er et svømmebasseng som har litt lavere temperatur en bassenget på Reinsvoll hadde, men vi håper at kursene vil bli gode uansett med flinke unger og et godt aktivitetsnivå.

For de minste barna kan det hende at vi etter juleferien må vurdere om det er hensiktsmessig å ta i bruk bølgebassenget som har en høyere temperatur. Ulempen med dette vil være at dette må skje på formiddagstid på helg, med de praktiske utfordringer dette kan medføre seg. Dette vil bli vurdert av ledelsen i Svømmeskolen når de lager planer for disse kursene. Informasjon om disse kursene vil komme her på hjemmesiden, på Facebook siden vår og via du vil kunne melde på barna dine på kurs via tryggivann.no som vanlig.