Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

Klubbstevne i RIL Svømmecup 29. januar

Klubbstevnene kjøres som en svømme Cup, med fire stevner i løpet av sesongen og dette er det tredje klubbstevne denne sesongen.

Det er viktig at alle som skal svømme påmeldes på forhånd til påmeldingsansvarlig senest lørdag 21. januar

Program:

Alle som skal svømme stiller ferdig dusjet i svømmehallen 08.50. Oppvarmingen starter kl. 09.00 – 09.20 og stevnet starter kl. 09.30 – 11.00.  

Øvelser som kjøres på klubbstevne (kronologisk rekkefølge): 50 m rygg, 25 m rygg, 50 m bryst, 25 m bryst, 100 m fri, pause, 50 m butterfly, 25 m butterfly, 100 m medley, 25 m fri og 50 m fri.

Hva skal deltagerne svømme?
Rekrutter kan velge mellom 25m distansene. Det er valgfritt å velge distanser, men vi oppfordrer dem til å delta på alle.

Gruppe 1, 2, 3 og seniorer er med på alle distansene med 50 m og 100 m. Alle som deltar må svømme alle distansene.

Påmelding:

Påmelding må skje på forhånd til påmeldingsansvarlig senest lørdag 21. januar til trener Knut Ivar Kjellsrud (gruppe 1, 2, 3 og seniorer) eller påmeldingsansvarlig Heidi Irén Kjelsrud (leder@ril-svomming.no).

Resultater

Hovedhensikten med klubbstevnet er å oppmuntre til individuelle prestasjoner og forbedringer.  Det blir ingen rangering innad i hver aldersklasse. Resultatliste med tider for dagens klubbstevne henges opp fortløpende. Resultatene fra de foregående stevnene vil også henge oppe, slik at alle har mulighet for å se forbedringene de har gjort.

Premiering
Hver svømmer får en medalje i premie for sin deltakelse på klubbstevnet. Premieutdelingen blir rett etter at siste øvelse er ferdig. Når de fire klubbstevnene som inngår i Cupen er gjennomført blir det premiering til de som har deltatt på minst 2 av 4 ganger stevner fram til våren. De får da en sammenlagtpremie.

Publikum

Det er alltid mer inspirerende å konkurrere hvis det er et godt publikum. Vi håper derfor foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler, venner og bekjente har lyst til å bli med for å gjøre det lille ekstra. Bli med å heie på alle våre dyktige svømmere!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et nytt klubbstevne, og ser frem til en energisk og morsomt svømmesvømmestevne!