Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

Ny organisering av svømmekurs i 2020!

Etter at Reinsvoll ungdomsskole stengte dørene tidligere i høst har Svømmeskolen flyttet aktiviteten sin til Totenbadet. Etter nyttår organiseres også Svømmeskolen på en litt annen måte enn tidligere år, her finner du mer informasjon om dette.

Gjør barna dine trygge i vann, kom og bli med på våre svømmekurs!

Nytt av året er at påmelding kommer til å være for et halvår av gangen. Påmeldingen skjer via nettsiden www.tryggivann.no som tidligere. Kursene er lagt ut med et maks antall kursdeltagere på kurs, og vi deler barna inn i grupper. Som alltid er det først til mølla, men er kurset fullt så er det lurt å melde barnet ditt venteliste for kurset. Vi kommer til så langt det lar seg gjøre å opprette flere kursplasser.

Fordi vi har litt begrenset plass i bassenget ber vi dere sjekke tidene for når de forskjellige kursene går på denne nettsiden. Vi kommer til å kjøre Hval og Selunge kursene samtidig og Skilpadde og Pingvin kursene samtidig i 35 minutter partier. Rekruttene, Sel og Sjøløve trener 1 time på mandager og Delfin og Hai trener 1 time på onsdag.

Siden Totenbadet planlegger å renovere 25 meter bassenget etter påske vil kursavgiften for våren være redusert.

Nytt av året er at vi kommer til å flyte barna automatisk opp når de når målene for det kurset de er på og merker for disse kursene blir delt ut fortløpende. Dere kan følge med på www.tryggivann.no hvilke mål barnet deres har nådd. I slutten av hvert halvår deler vi ut merker til alle på det nivået de har endt på. Vi kommer også til å ha en avslutning for alle i svømmeskolen og treningspartiene hvert halvår.

Utfordringen vår er at vi får ikke gjort noe med dybden eller vanntemperaturen i bassenget på Totenbadet. Dybden skal vi prøve å få kompensert med flere plattformer som kan settes på bunnen av bassenget. Det hjelper også at barna bruker bruke badehette og dette anbefaler vi at dere gjør uansett. En tynn genser i kunststoff eller en våtdrakt med korte ermer vil også kunne hjelpe hvis barnet ditt opplever vannet som for kaldt.

Alle instruktørene og styret i Raufoss IL Svømming ønsker dere hjertelig velkomne til nye kurs og treninger på Totenbadet i 2020.

Velkommen til svømmekurs!