Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

Snart full fart i bassenget igjen!

Vi ønsker gamle og nye svømmere velkommen tilbake etter en lang og spesiell tid for alle. Tirsdag 1. september starter vi opp igjen på Totenbadet, og vi gleder oss til å se deg igjen!

Svømmeskolen

Nye kurs starter nå opp og kursene er klare for påmelding på www.tryggivann.no. Der kan du logge deg på, finne kursene våre, dato og klokkeslett for kursene. Er du usikker på hvilket kurs du eller barnet ditt skal gå på så ta kontakt med kursansvarlig Annica (45660490, kurs@rilsvomming.no)

Svømmeklubben

Svømmeklubben fortsetter med de samme treningstidene som før koronaperioden, se oversikten nedenfor. Vi fortsetter altså med treninger på Korta på mandager i tillegg til svømmetreningene på Totenbadet. I tillegg fortsetter som tidligere med sosiale samlinger og prøver å få gjennomført noen klubbstevner.

Før kurset eller treningen setter vi pris på om dere husker dette:

  • Fremmøte til all trening er 5 min. før start, ferdig skiftet i svømmehallen.
  • Husk toalettbesøk før kurset/treningen!
  • Husk god såpevask og skyll godt uten badetøy.
  • Husk å ta med badehette, svømmebriller og evt. annet utstyr.

Viktig informasjon:

All påmelding til både svømmekurs og trenings partiene skjer via www.tryggivann.no. Dette er særlig viktig siden vi bruker informasjonen dere legger inn når dere registrerer dere på denne nettsiden til å sende ut viktig informasjon til dere via e-post.

Dette er også viktig fordi Raufoss IL Svømming er en del av Raufoss IL Alliansen og medlemskap der er obligatorisk for deltagere både på krus og for alle som melder seg inn i svømmeklubben. Dette gjøres enkelt når du melder deg på kurs og trenings partiene via www.tryggivann.no.

De som trenger hjelp med påmelding til svømmekurs kan kontakte svømmeskoleansvarlig Annica Benjaminson (mob. 45660490, kurs@ril-svomming.no) . Skal du være med i trenings partiene i svømmeklubben og trenger hjelp med påmelding kan du kontakte lederen vår Heidi Irén (mob. 91842818, leder@ril-svomming.no) .

Vi minner også på at foresatte har ansvar for utøvernes sikkerhet frem til trener / instruktør overtar før / etter krus eller trening og utøveren forlater trener / instruktør.

Informasjon om korona tiltak

I en periode fremover vil det også måtte registreres hvem som følger barnet til kurs / trening som et smittevernstiltak og hvis vi blir nødt til å spore evt. smitte i gruppene våre.

På grunn av den korona situasjonen vil det også bare være mulighet for at én foresatt kan følge barnet på kurs / trening, og vi ser helst at dere venter utenfor svømmehallen. Det er selvfølgelig lov til å følge små barn som er usikre slik at de blir trygge.

I tillegg viktig å huske på forhåndsregler i forhold til koronasmitte. se sidene nedenfor hvor du finner detaljert informasjon om vår idrett håndterer dette:

Vi gleder oss til å se dere alle tilbake i svømmehallen til morsomme og trygge kurs og treninger!