Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

Svømmeklubben avlyser alle kurs og treninger med umiddelbar virkning!

Svømmeklubbens kurs og aktiviteter avlyses midlertidig frem til påske som et tiltak mot spredning av korona-viruset. Dette er en direkte følge av kveldens pressemelding om felles kjøreregler ifm. korona viruset for kommunene i GLT-regionen.

Denne avgjørelsen var enkel å ta etter at kommunene i GLT-regionen ble enige om en felles kjøreregler for å håndtere korona smitte i regionen i dag. Da var det en naturlig følge at svømmeklubbens kurs og treninger i svømmehallen på Totenbadet og mandagstreningene i gymsalen på Korta måtte bli avlyst med umiddelbar virkning. Vi beklager dette, men ser selvfølgelig nødvendigheten av å sette inn slike tiltak.

I kveld ble også følgende beskjed ble lagt ut på nettsidene til Totenbadet i kveld: «GLT regionen har besluttet at all aktivitet i idrettshaller, svømmehaller og tilsvarende anlegg kanselleres, foreløpig frem til påske. Dette gjelder da også Totenbadet. Vi beklager ulempen som dette medfører våre kunder/besøkende, men håper at vi nå på denne måten kan bidra til å hindre smittespredning av Korona-viruset. Mer info kommer innen kort tid.»

Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har det!

Er det noe du lurer på i denne forbindelse kan du sende oss en melding på e-post leder@ril-svomming.no.

Les selve pressemeldingen fra GLT-kommunene på Vestre Totens hjemmesider; www.vestre-toten.kommune.no/…/pressemelding-felles-kjorere…/

Vi ber alle medlemmene våre og familiene om å ta nødvendige forehåndsregler og følge rådene på Folkehelseinstituttets hjemmesider: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/