Trivsel, trygghet og tilhørighet.
Trivsel, trygghet og tilhørighet.

God aktiv sommer!

Da er sommeren og ferietiden kommet. Fra og med neste uke er det frivillig trening som teller. Bruk gjerne Facebook sidene våre til å legge ut meldinger hvis du skal trene og vil ha selskap.Vi anbefaler også alle andre aktiviteter som kan bidra til en flott og  morsom sommerferie for deg og de som er rundt deg.

Ut på tur, mangler utstyr?!

Har du lyst til å dra på tur men mangler utstyr så kan du låne dette i Vestre Totens egen Utstyrsbank? Der får du låne alt mulig av utstyr; soveposer, liggeunderlag, telt, osv. Det er bare å avtale tid for utlån og innlevering av utstur med Vestre Toten Frivilligsentral (61 19 22 66 / 416 46 475) eller Fyrverkeriet kulturhus (994 61 851).

Les mer i Oppland Arbeiderblad sin artikkel om Vestre Toten kommunes utstyrsbank

Gratis aktiviteter for barnefamilier og ungdom

Ellers arrangerer også Vestre Toten kommune gratis aktiviteter for barnefamilier og ungdom i sommer. All deltakelse er gratis med unntak av noen få aktiviteter (tur til Tusenfryd). Kulturhuset besørger skyss og på flere av turene spanderes lunsj og drikke i tillegg. Det eneste du trenger er klær og sko etter aktivitet og vær (kan lånes av utstyrsbanken!).

Mer informasjon finner du her: VTK – Sommeraktiviteter for ungdom

Se ellers hjemmesidene til Fyrverkeriet kulturhus.

Vi ønsker dere alle en god sommer og ikke minst god tur!